logo
VÁSÁROLJ JEGYET

A FESZTIVÁLRÓL


A torockói Double Rise fesztivál Erdély első olyan magyar összművészeti kezdeményezése, ahol négy nap alatt, közel tucatnyi helyszínen, több mint száz programon vehetsz részt. Itt találkozhatsz a legtrendibb magyar zenekarokkal, és ugyanitt találod meg az underground művészek legjobbjait is. Zene és színház, irodalom és slam poetry, borudvar és táncház. Mámor és szerelem. És buli addig, míg mindkét Nap feljön az égre!

4

NAP

Június 30-tól július 3-ig áll a bál a Székelykő lábánál. Ha pihenni jönnél, azt is tudsz, de jobban teszed, ha nem maradsz le semmiről!

10+

HELYSZÍN

A legnagyobb zenekaroknak teret adó nagyszínpad mellett számos alternatív helyszín várja a fesztiválozókat. Borudvar, táncház, jazz és partysátor, és még sok-sok más!

100+

PROGRAM

A nagy koncerteken kívül folyamatosan zajlik az élet a fesztivál minden zugában. A részletes programot hamarosan közzétesszük!

No Schedule Details

FELLÉPÕK

A fellépők kiválasztásakor számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legszélesebb kívánságlistát tudjuk kiszolgálni, nem feledve azt, hogy a rendezvény alapvető célja, hogy fogyasztható – de minőségi kultúrával szolgálja közönségét. Fogadjátok szeretettel a Double Rise eddig bejelentett fellépőit. Kövessétek oldalunkat, mert egyre többen lesznek!

  • Jazzybit

    Tárkány művek

    Melodika csoport

  • Parno Graszt

    Bin Jip

    Koszika & the Hotshots

Jazzybit
A temesvári Jazz trió a  jazz és rock energikus kombinációját fűszerezi a blues, latin és funk elemeivel. Hallgasd meg őket élőben Torockón, a Double Rise-on! :)
Tárkány művek
Saját szövegeik aktualizálják a régi nótákat, máshol a modern hangzáshoz társított régies népdalszövegek helyezik egymást kölcsönösen új kontextusba. Hét év, három nagylemez és egy Junior Prima díj után megújult a Tárkány Művek. Új zenészekkel, új hangszereléssel, új tervekkel zakatol tovább az együttes, Erdélyben legközelebb a Double Rise FolkUdvarában!
Melodika csoport
Klasszikusok újrahangolva különböző stílusokban, egyedi hangszerelésben. A Melodika csoport koncepciója az innovatív, klasszikus zenei alapokról kiinduló – crossover stílus megszólaltatása.
Parno Graszt
A méltán népszerű Parno Graszt zenekar, a magyarországi cigány muzsikát legautentikusabb módon játszó együttes, egyenesen Kispaszabról érkezik a Double Rise FolkUdvarába. Vigyázzatok srácok, mert felgyúl a talpunk alatt a tácparkett. :)
Bin Jip
Harcsa Veronika vadonatúj formációja, amely táncosabb, elszálltabb, elektronikusabb, triphoposabb világot hoz, mint ahogy azt eddig megszokhattuk.
Koszika & the Hotshots
Koszorús Krisztina zenekara robbantja be a partit a Double Rise nulladik napján! A Koszika & the HotShots már most rá van pörögve a fesztiválra :) Tartsatok velük!

JEGYEK

Arra törekszünk, hogy a Double Rise fesztivál elérhető legyen minden művészet- és zenekedvelő számára, aki kíváncsi arra, hogy mit is jelent négy napot egy összművészeti fesztiválon tölteni. Az elővételes jegyeket, bérleteket június 29-ig lehet megvásárolni a Double Rise Fesztiválra.

TICKETS


See what you get during the event. Lorem ipsum dolor sit amet, ne soluta nemore eripuit sed.

No Packages

HELYSZÍN

A Double Rise fesztivál Erdély szívében, a Fehér megyei Torockón és környékén található. Egy olyan vidéket szerettünk volna, amely méltó otthont tud adni a legcsodálatosabb művészeknek és a legkirályabb közönségnek. Ahol szeretik a kirándulókat, és ahol a legnagyobb látványelemet maga a természet adta.

gallery

line