logo
VÁSÁROLJ JEGYET

A FESZTIVÁLRÓL


A torockói Double Rise fesztivál Erdély első olyan magyar összművészeti kezdeményezése, ahol négy nap alatt, közel tucatnyi helyszínen, több mint száz programon vehetsz részt. Itt találkozhatsz a legtrendibb magyar zenekarokkal, és ugyanitt találod meg az underground művészek legjobbjait is. Zene és színház, irodalom és slam poetry, borudvar és táncház. Mámor és szerelem. És buli addig, míg mindkét Nap feljön az égre!

4

NAP

Június 30-tól július 3-ig áll a bál a Székelykő lábánál. Ha pihenni jönnél, azt is tudsz, de jobban teszed, ha nem maradsz le semmiről!

10+

HELYSZÍN

A legnagyobb zenekaroknak teret adó nagyszínpad mellett számos alternatív helyszín várja a fesztiválozókat. Borudvar, táncház, jazz és partysátor, és még sok-sok más!

100+

PROGRAM

A nagy koncerteken kívül folyamatosan zajlik az élet a fesztivál minden zugában. A részletes programot hamarosan közzétesszük!

No Schedule Details

FELLÉPÕK

A fellépők kiválasztásakor számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legszélesebb kívánságlistát tudjuk kiszolgálni, nem feledve azt, hogy a rendezvény alapvető célja, hogy fogyasztható – de minőségi kultúrával szolgálja közönségét. Fogadjátok szeretettel a Double Rise eddig bejelentett fellépőit. Kövessétek oldalunkat, mert egyre többen lesznek!

  • Magashegyi Underground

    Soerii&Poolek

    Kiscsillag

  • Budapest Voices

    Anna and the Barbies

    Pannonia Allstars Ska Orchestra

Magashegyi Underground
A Magashegyi Undergorund jelenleg az egyik legmenőbb magyar alternatív rock együttes. Kisebb kihagyásokkal 12 éve zúzzák a magyar zenei prérin. Idén nyáron pedig a Székelykő hegyvonulatát perdítik táncra Torockó határában!
Soerii&Poolek
A 2 fura fazon, akik műanyag parókában, nem mindennapi látványelemekkel felturbózva nyomulnak bulijaikon. Dalaikból árad a könnyedség és a mérhetetlen gúny, amit a szövegek egyszerűségével tesznek egyedivé. 
Kiscsillag
A Kiscsillag zenekar megalakulása óta visszajáró vendége Erdélynek. Ettől függetlenül - vagy éppen ezért - úgy gondoltuk, hogy erről a fesztiválról nem hiányozhatnak ők sem. Lovasi Andrást június 30. és július 3. között láthatjátok a Double Rise nagyszínpadán!  
Budapest Voices
A Budapest Voices a cappella együttes 2013 áprilisában alakult. 12 kiváló énekesből és egy ütőhangszeresből áll. Előadásukban ismert magyar és külföldi dalokat hallhatunk nem akármilyen előadásban... Torockón, a Double Rise-on! 
Anna and the Barbies
Pásztor Anna 2004-ben alakult zenekara az elmúlt 12 évben tízezerrel hódította a magyar közönség szívét. Az énekesnő, zenekara és persze a gyönyörű táncoslányok idén Torockón lépnek először színpadra Erdélyben egy kihagyhataltlan show erejéig! 
Pannonia Allstars Ska Orchestra
A PASO a tradicionális ska és a dancehall, reggae, dub stílusjegyei mellé olykor a magyar népzene és a jazz elemeit is párosítja. Jún.30.-júl.3 között Torockón, a Double Rise Fesztiválon!

JEGYEK

Arra törekszünk, hogy a Double Rise fesztivál elérhető legyen minden művészet- és zenekedvelő számára, aki kíváncsi arra, hogy mit is jelent négy napot egy összművészeti fesztiválon tölteni. Az elővételes jegyeket, bérleteket június 29-ig lehet megvásárolni a Double Rise Fesztiválra.

TICKETS


See what you get during the event. Lorem ipsum dolor sit amet, ne soluta nemore eripuit sed.

No Packages

HELYSZÍN

A Double Rise fesztivál Erdély szívében, a Fehér megyei Torockón és környékén található. Egy olyan vidéket szerettünk volna, amely méltó otthont tud adni a legcsodálatosabb művészeknek és a legkirályabb közönségnek. Ahol szeretik a kirándulókat, és ahol a legnagyobb látványelemet maga a természet adta.

gallery

line